SİVAS / YILDIZELİ - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Haz

SINAVA GİRECEK ÖĞRENİCİLERİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTIRMAK İÇİN   TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ ERTUĞRUL YEŞİL VE MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ AYŞENUR SERİN ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZ BAHÇESİNDE MOTİVASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ETKİNLİĞİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE OKULUMUZ PERSONELİ BİLAL EKİZ'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ İSMAİL İLTER TARAFINDAN  OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ. TURNUVANIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİNDE EMEĞİ GEÇEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ İSMAİL İLTER'E  TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK. PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA VE GERÇEKLEŞTİRİLMESİNDE EMEĞİ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZ DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ FATİH NAR ÖNCELİĞİNDE RAMAZAN AYI PANO ÇALIŞMASI YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ KONFERAS SALONUNDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞHİTLERİ ANMA PROGRAMI  DÜZENLENDİ. PROGRAMIMN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ERTUĞRUL YEŞİL'E VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında, 5/A sınıfı öğrencileri için   Dini Bilgi Yarışması düzenlendi. Çok heyecanlı olduğu gözlenen öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde öğrendikleri Kuran ve İlmihal bilgilerinden kıyasıya yarıştılar. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Yarışmanıın düzenlenmesinde emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgis Öğretmenimiz Fatih NAR' a ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.